HTML

2008.08.05. 23:19 buzz

2. nap, kedd; Egy nehéz éjszaka után

Hajnali négykor keltünk.Éppenhogycsak pirkadt. Miután visszaállítottuk szállásunkat eredeti állípotába, úgy 5 óra tájban elindultunk Jásd felé. Amúgy ekkor már fél napos csúszásban voltunk.A két falu közötti amúgy is izgalmas terepet egészen extrémmé változtatta az éjszakai eső.Bukdácsolva, nagynehezen, a reggel első sugaraival értünk Jásdra.Ott a kisboltban vettünk végre kenyeret, mert előző nap délután óta nem ettünk semmit. Továbbindultunk eredetileg tervezett táborhelyünk felé, Bakonynána felé, a Vadalmás forráshoz. Útközben gyakorlatilag 5percenként tartottunk 10 perces pihenőket, a megáradt Gaján való kétszeri átkelésről nem is beszélve (híd természetesen nem volt). Végre úgy 10 óra tájban érkeztünk meg arra a táborhelyre ahova előző nap késő délután meg kellett volna érkeznünk. Itt töltöttük a nap további részét, otthonos tábort építve, és botkenyeret, ill. hamisgulyást készítve.

Lényegében aznap éjszaka táboroztunk először tényleg a vadonban. Éjféltől kettőig voltam örségben Klárival. Nem történt semmi különös, csak a Gaja zúgott monotonon.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://buzz.blog.hu/api/trackback/id/tr91609945

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása