HTML

2008.11.20. 22:39 buzz

Válság, vagy mi a fene...

Válság van, harsogja minden médium:a bankok mennek tönkre, az árak szöknek föl,éhínség lesz, égszakadás, földindulás, atomháború, földönkívüli invázió, ésatöbbi.

Most félnem kéne a jövőtől?

Ha válság lesz hát válság lesz.Se Isten de még Orbán elvárts se tudja megakadályozni. Nincs más lehetőségünk mint behúzott nyakkal kivárni még ártobog felettünk. Már bejött egy párszor ez a stratégia a történelem folyamán.

Nem félek én.Atomtámadáson kívül nem tudok olyan helyzetete elképzelni ahol ne lehetne valahogy megélni.

"A válság miatt rúgták ki apámat, de bízom Valakiben akiben te nem, és aki megígérte, hogy gondot visel ránk keresztényekre." /J/

Persze azért sajnálom.Fontosnak tartom megjegyezni hogy édesapádat a válságra HIVATKOZVA rúgták ki.(ez persze csak az én feltételezésem) nemmintha könnyítene a helyzeten. Hogy kiben bíztok az meg már tényleg magánügyetek.

De ha már tudjuk hogy válság lesz föl tudunk készülni.Föl lehet és föl is kell készülni.Útmutató:itt(nem biblia)

Mint láthatod a túlélési tanácsok között rengeteg dolog szerepel de pl.:  "esténként egy ima" nem. Pedig Argentínában aztán  dúl a vallás, de úgy tűnik arra már ott is rájöttek hogy attól még hogy csak imádkozol, ugyanúgy kirabolnak,lelőnek,átvágják a torkodat,megerőszakolnak,túszulejtenek,és ugyanúgy éhenhalhatsz, mintha nem tennéd.

 

Mindenkinek erőt, kitartást, és találékonyságot az elkövetkezendő időkre.
És csak egy jótanács: balhé esetén a biztonságot ne istenben keressétek hanem a városoktól minél távolabb,lehetőleg erdőben. Én ott leszek.

 

2 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://buzz.blog.hu/api/trackback/id/tr67780363

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

XiRo · http://xiro.blog.hu/ 2008.11.26. 20:43:50

"Se Isten de még Orbán elvárts se tudja megakadályozni." Ha nem hiszel Istenben, ne tegyél róla ítélkező állításokat, mintha ismernéd, vagy tudnád miről is beszélsz.

Hogy kiben bíztok az meg már tényleg magánügyetek. És csak egy jótanács: balhé esetén a biztonságot Istenben keressétek.

Egy imának van ereje. Csak aki nem ismeri ezeket a dolgokat, és nem tapasztalja meg, hogy is tudna tanácsot adni ilyen téren...

A válság jön megy. Lesz ami lesz. De a válságban is lehet boldogan élni (Nekem megy Istennel.)

És argentín barátaink vallása lényegtelen. (Hogy térdelve imátkozol vagy sem...) A hívők ott is boldogok, még ha te csak annyit is látsz belőle, milyen gonoszságok zajlanak arra felé. Az embernek a boldogság érzete adja a biztonságot. És ők azért hálásak, hogy Isten szeret minket, és segít. Ad nekünk lehetőséget vele élni.

;)
Atomháború-mentes és Istennel teli napokat kívánok!

buzz · http://buzz.blog.hu 2008.11.28. 22:34:03

nemtudom, felénk általában a biztonság érzete adja a boldogságot....
süti beállítások módosítása